مدارک ویزای تجاری ایتالیا

مدارک ویزای تجاری ایتالیا

مدارک ویزای تجاری ایتالیا

دعوتنامه که می بایست طبق نمونه موجود در ضمیمه، توسط یک شرکت ایتالیایی و بر روی سربرگ شرکت تکمیل گشته و به همراه گواهی عضویت در اتاق بازرگانی یا گواهی ثبت شرکتها ارائه گردد.

مدارک ویزای تجاری ایتالیا

مدارک ویزای تجاری ایتالیا

مدارک  مورد نیاز جهت درخواست روادید تجاری سفارت ایتالیا

دعوتنامه که می بایست طبق نمونه موجود در ضمیمه، توسط یک شرکت ایتالیایی و بر روی سربرگ شرکت تکمیل گشته و به همراه گواهی عضویت در اتاق بازرگانی یا گواهی ثبت شرکتها ارائه گردد.

اصل معرفی نامه از سوی شرکت یا سازمان ایرانی مربوطه بر روی سربرگ سازمان یا شرکت، جهت معرفی فرد متقاضی. معرفی نامه می بایست حاوی مطالب ذیل باشد:

ﻣﺪارك ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺟﻬﺖ درﺧﻮاﺳﺖ روادﯾﺪ ﺗﺠﺎري از ﮐﻨﺴﻮﻟﮕﺮي ایتالیا

–          اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)؛

–          مشخصات گذرنامه ای (شماره گذرنامه، محل و تاریخ صدور، تاریخ انقضا)؛

–          سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه؛

–          توضیح مختصری پیرامون ارتباطات تجاری با شرکت ایتالیایی دعوت کننده؛

–          مدت زمان سفر فرد متقاضی؛

–          اظهار شرکت مبنی بر تقبل هزینه های سفر و اقامت فرد متقاضی در ایتالیا.

مدارکی مبنی بر صحت وجود مراودات تجاری با شرکت ایتالیایی (گشایش اعتبارنامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد، غیره).

مدارکی مبنی بر موجودیت و فعالیت شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. در این راستا، با توجه به نوع شرکت، گواهی های ذیل مورد قبول خواهند بود:

اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی.

–  آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی. در صورتیکه از تاریخ صدور روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، فرد متقاضی می بایست آخرین روزنامه رسمی را نیز (با تاریخ صدور کمتر از سه سال) حاوی تغییرات احتمالی مربوط به تاسیس شرکت و یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشند، ارائه نماید.

یا:

– جواز کسب معتبر صادره از  شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

یا:

– کارت بازرگانی معتبر به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

۶٫ در صورتیکه نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ثبت نشده باشد یا وی صاحب جواز کسب یا کارت بازرگانی ارانه شده، نباشد و تنها در سمت کارمند شرکت یا سازمان مربوطه مشغول بکار باشد، باید مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی، ارائه دهد:

–          معرفی نامه شرکت بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی.

– لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر.

یا:

–          کارت پرسنلی فرد متقاضی نزد یک سازمان دولتی یا نیمه دولتی (بدون ترجمه).

۷٫ در صورتیکه فرد متقاضی سفر به ایتالیا دارای شغل آزاد باشد می بایست اصل و کپی مدارک مالی خود را نیز ارائه دهد:

–          کارکرد سه ماه آخر حساب جاری بانکی با مهر و امضای بانک.

یا

–          کارت اعتباری شخصی بین المللی (مانند: Visa، Mastercard، American Express)

بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.

۹٫  بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن.

عدم ارائه حتی یکی از مدارک مذکور موجب رد درخواست صدور روادید می گردد.

بخش صدور روادید این حق را برای خود قائل میشود تا در صورت نیاز، مدارک تکمیلی دیگری را جهت بررسی هرچه بهتر پرونده، از متقاضی درخواست نماید.

کلیه مدارک فوق می بایست در هنگام مراجعه حضوری متقاضی به بخش صدور روادید این سفارت، جهت انگشت نگاری، به متصدی مربوطه تحویل داده شوند.

مدارک ویزای تجاری ایتالیا

ارسال نظر کاربر

Leave a Response